fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

SZERVIZ AKCIÓK

Megfizethető és megbízható megoldások az Ön igényeihez

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy költséghatékony és megbízható megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Folyamatosan keressük a módját, hogy szolgáltatásainkat elérhetőbbé és költséghatékonyabbá tegyük, ezért rendszeresen kínálunk promóciós ajánlatokat.

Tekintse meg aktuális szervizajánlatainkat – sosem tudhatja, milyen remek ajánlatot találhat!

Tavaszi átvizsgálás

Készüljön fel velünk a tavaszra és hozza el Gablini Autószalonunk szervizeibe autóját, ahol most különleges bruttó 17.900Ft-os tavaszi átvizsgálással várjuk Önt. Alaposan ellenőrizzük autóját, hogy biztosítsuk annak hibátlan működését és biztonságos közlekedését. 

Csapatunk szakértő műszaki szemmel vizsgálja át autóját, megállapítva minden lehetséges problémát vagy javítandó pontot. Ebben az időszakban különös figyelmet fordítunk azokra a pontokra, amelyeket a téli időszak és a hideg időjárás különösen igénybe vett, például a fékek, a lengéscsillapítók és a futómű ellenőrzésére. Emellett megvizsgáljuk az olajat, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és egyéb fontos folyadékok szintjét is, valamint a gumik állapotát és nyomását.

Ráadásul, 2024.07.31-ig az átvizsgálás során feltárt hiba javítására 10% kedvezményt biztosítunk Ön számára. 

Ne hagyja, hogy a tavaszi hibák vagy elhanyagolt karbantartás gondot okozzon Önnek az úton! Bízza ránk autója átvizsgálását és javítását, hogy bátran vághasson neki a tavaszi kalandoknak és utazásoknak. Látogasson el hozzánk a Gablini Autószalonokba, és tegyük együtt biztonságossá és kényelmessé autózását a következő szezonban is!

Ózonos klímatisztítás

Frissítse fel autója légkondicionálóját ózonos klímatisztítással a Gablini Autószalonoknál!

Most bruttó 9.990 Ft-ért kitisztítjuk autója légkondicionálóját, de ez még nem mindent! Ha ezen felül kér pollenszűrő cserét, akkor a munkadíj ingyenes és a pollenszűrő árából további 10% kedvezményt is biztosítunk Önnek. Ezen felül ajándék autó illatosítóval is kedveskedünk!

Ne hagyja, hogy a por és a baktériumok elrontsák a vezetés élményét! Látogasson el hozzánk, és tegye frissítővé autója belső terének illatát!

Automata váltóolaj csere

Automata váltó olajcsere MOTUL berendezéssel 99%-ban lecseréli az olajat a váltóból, ami más technológiával csak 75-80%-ban történik meg!

Az olaj szerepe kulcsfontosságú a váltóban. Felel a kenésért, a hűtésért, a munkahengerek működésért, valamint a mechanikus „kopadék” elszállításáért és a nyomaték átviteléért is.

Folyamatos mechanikai és hőterhelés következtében a használat során csökken a benne lévő adalékanyagok hatásfoka és ezzel együtt elveszti a kezdeti előnyös fizikai tulajdonságait. Ezért fontos a váltó folyamatos karbantartása ami, olajcserével lehetséges 60.000 km megtétele után.

GYÁRI MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK GYÁRI ÁR TÖREDÉKÉÉRT? MINDEZ MOST A GABLINI-NÉL!

Mi teszi még különlegesebbé a Gablini szerviz szolgáltatásait?

Teljes Eurorepar alkatrész kínálat: Ügyfeleinknek biztosítjuk az Eurorepar teljes alkatrész kínálatát, ami garantálja, hogy autója mindig a legmegfelelőbb alkatrészekkel kerül felújításra. Az Eurorepar minőségi alkatrészei hozzájárulnak autója hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

Gyári garancia: Autójának javítása során az Eurorepar alkatrészekre vonatkozó gyári garanciát biztosítjuk.

Kedvezőbb árak: Az Eurorepar teljes alkatrész kínálatához való hozzáférésünk lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Minőségi javítást biztosítunk, miközben a pénztárcáját is megkíméljük.

2 év garancia: Az általunk végzett munkára és az Eurorepar alkatrészekre két év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a javítás vagy alkatrészcsere után, mi ingyenesen megoldjuk azt.

50%-os EU Assistance (5.990.-ft-ért): Az EU Assistance lehetőséget kínálunk, hogy Önnek a segítség mindig kéznél legyen, bármilyen baleset esetén az Európai Unió bármely országában. Az előfizetés mindössze 5.990.-ft-ba kerül, és amikor szüksége van rá, csak fél árat kell fizetnie a szolgáltatásért.

35+ év márkaszervizes tapasztalat a Gablini mögött: Több, mint 35 éves márkaszervizes tapasztalat, szakértő csapat a garancia arra, hogy autója a legjobb kezekben legyen.

Ügyfélközpontú hozzáállás: Ügyfeleink elégedettsége mindig az elsődleges szempont. Minden egyes autójavításra vagy karbantartásra kiemelkedő figyelmet és odafigyelést fordítunk, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk.

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!