fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

Tavaszi átvizsgálás

Készüljön fel velünk a tavaszra és hozza el Gablini Autószalonunk szervizeibe autóját, ahol most különleges bruttó 17.900Ft-os tavaszi átvizsgálással várjuk Önt. Alaposan ellenőrizzük autóját, hogy biztosítsuk annak hibátlan működését és biztonságos közlekedését. 

Csapatunk szakértő műszaki szemmel vizsgálja át autóját, megállapítva minden lehetséges problémát vagy javítandó pontot. Ebben az időszakban különös figyelmet fordítunk azokra a pontokra, amelyeket a téli időszak és a hideg időjárás különösen igénybe vett, például a fékek, a lengéscsillapítók és a futómű ellenőrzésére. Emellett megvizsgáljuk az olajat, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és egyéb fontos folyadékok szintjét is, valamint a gumik állapotát és nyomását.

Ráadásul, 2024.07.31-ig az átvizsgálás során feltárt hiba javítására 10% kedvezményt biztosítunk Ön számára. 

Ne hagyja, hogy a tavaszi hibák vagy elhanyagolt karbantartás gondot okozzon Önnek az úton! Bízza ránk autója átvizsgálását és javítását, hogy bátran vághasson neki a tavaszi kalandoknak és utazásoknak. Látogasson el hozzánk a Gablini Autószalonokba, és tegyük együtt biztonságossá és kényelmessé autózását a következő szezonban is!

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!