fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

GYÁRI MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK GYÁRI ÁR TÖREDÉKÉÉRT? MINDEZ MOST A GABLINI-NÉL!

Mi teszi még különlegesebbé a Gablini szerviz szolgáltatásait?

Teljes Eurorepar alkatrész kínálat: Ügyfeleinknek biztosítjuk az Eurorepar teljes alkatrész kínálatát, ami garantálja, hogy autója mindig a legmegfelelőbb alkatrészekkel kerül felújításra. Az Eurorepar minőségi alkatrészei hozzájárulnak autója hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

Gyári garancia: Autójának javítása során az Eurorepar alkatrészekre vonatkozó gyári garanciát biztosítjuk.

Kedvezőbb árak: Az Eurorepar teljes alkatrész kínálatához való hozzáférésünk lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Minőségi javítást biztosítunk, miközben a pénztárcáját is megkíméljük.

2 év garancia: Az általunk végzett munkára és az Eurorepar alkatrészekre két év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a javítás vagy alkatrészcsere után, mi ingyenesen megoldjuk azt.

50%-os EU Assistance (5.990.-ft-ért): Az EU Assistance lehetőséget kínálunk, hogy Önnek a segítség mindig kéznél legyen, bármilyen baleset esetén az Európai Unió bármely országában. Az előfizetés mindössze 5.990.-ft-ba kerül, és amikor szüksége van rá, csak fél árat kell fizetnie a szolgáltatásért.

35+ év márkaszervizes tapasztalat a Gablini mögött: Több, mint 35 éves márkaszervizes tapasztalat, szakértő csapat a garancia arra, hogy autója a legjobb kezekben legyen.

Ügyfélközpontú hozzáállás: Ügyfeleink elégedettsége mindig az elsődleges szempont. Minden egyes autójavításra vagy karbantartásra kiemelkedő figyelmet és odafigyelést fordítunk, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk.

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!