fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

ELŐNYÖK
Mire vár? Legyen nagy hatással!

A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken múlnak. Ilyen a vadonatúj i10 is. Friss, kifejező formavilágának és az élvonalbeli technológiák gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens útitárs, amely stílusával és rugalmasságával Önt is naggyá teszi.

Tökéletes kis helyekhez és nagy pillanatokhoz

A városi utcák időnként zsúfolttá válhatnak. Ötletes városi autónk üdítő manőverezhetőségének köszönhetően azonban még azt is élvezni fogja, ha keskeny kereszteződéseken kell átmanővereznie vagy szűk parkolóhelyekre kell beállnia.

A mindössze 3,67 méter hosszú és 1,68 méter széles, vadonatúj i10 kompakt karosszériája olyan, rugalmasan variálható, tágas belső teret rejt, amelyben kényelmesen töltheti idejét.

Dinamikus és stílusos.

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-nek, amellyel sehol máshol nem találkozhat a kategóriában.

Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.

A kategória legkiválóbb kapcsolódási szolgáltatásai várják, a 8 colos érintőképernyőtől a Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról – vagy akár szóbeli parancsokkal.

Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb.

A kategória egyik legteljesebb aktív biztonsági csomagja az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszert: a Hyundai SmartSense technológiát is tartalmazza.

Fedezze fel a formaterv ihletadó forrását.

A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

Ez az inspiráció köszön vissza az i10 megjelenésében, ahol a lágy felületek és az éles vonalak kontrasztja finoman ipari hatású megjelenést ébreszt. Az utastérben a sportos stílus tágassággal és praktikummal társul.

Merész új megjelenés.

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus, újszerű megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-nek, amelyen azonnal megakad az ember tekintete. Elől a széles, fekete hűtőmaszk és a plasztikusan megformált fényszórók keltenek igen sportos első benyomást. A stílusos új utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban.

Teljes körű aktív biztonsági technológiák.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Élvezze a kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatásokat.

A kategória legnagyobb érintőképernyője és az olyan fejlett kapcsolódási technológiák, mint a Bluelink®, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ megkönnyítik a kapcsolattartást. A Bluelink® lehetővé teszi, hogy okostelefonról vagy – az online hangfelismerésnek köszönhetően – szóbeli parancsokkal vezérelje autóját.

KÜLSŐ

LED-es nappali világítás.

Az új LED-es nappali fény kerek kialakítása az i10 rendkívül sikeres hagyatéka előtt tiszteleg. A lámpa kifinomult méhsejt szerkezetű belső osztást kapott.

Merész új hűtőmaszk.

A széles kaszkádos hűtőmaszk erőteljes üzenetet közvetít, ráirányítva a figyelmet a vadonatúj i10 szélesebb karosszériájára.

Kétfunkciós projektoros fényszórók.

Dinamikus, új fényszórói és kerek LED-es nappali fényei még inkább kihangsúlyozzák a vadonatúj i10 magabiztos, élettel teli hangulatát, ami kiemeli a modellt kategóriatársai közül.

Dinamikus küszöbvonal.

Az oldalnézetet meghatározó letisztult, izmos felületet úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

Sötétített hátsó ablakok.

A sötétített hátsó ablakok nem csupán stílusosak, de diszkrétebbé is teszik az utazást, erős napsütésben pedig megakadályozzák a belső tér felmelegedését.

BELTÉR
Precíz tágasság.

Válasszon a négyféle színkombináció közül, és igazítsa saját ízléséhez a belső teret.

3,5 colos monokróm LCD kijelző.

A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek között elhelyezett LCD kijelzőről könnyen leolvashatók a legkülönfélébb jármű- és menetadatok, beleértve a biztonsági rendszerek állapotát.

Fűthető kormánykerék.

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

Sportos műszerfal kialakítás.

A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett új háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

Új 8 colos érintőképernyő.

A kategória legnagyobb, 8 colos érintőképernyőjén megjelenítheti okostelefonja tartalmát, köszönhetően az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG
Robotizált kézi sebességváltó.

Az ötfokozatú robotizált kéziváltó (AMT) önműködően vált fokozatot: az automata sebességváltóktól megszokott egyszerű, pihentető vezetési élményt kínálja, de takarékosabban. Takarékossága a tradicionális automata váltókhoz viszonyított kisebb tömegből, illetve csökkentett súrlódásból adódik.

Több energia, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás az ERS-sel.

Az i10 energia-visszanyerő rendszere (ERS) kinyeri a haladás mozgási energiáját, és az autó hajtására fordítja azt. Amint leveszi a lábát a gázpedálról, és a sebességváltót fokozatban hagyva kigurul, a rendszer a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, és azt az akkumulátorban tárolja. Gyorsításkor az ERS az így visszanyert elektromos energiát felhasználva táplálja a jármű elektromos berendezéseit. Ezzel tehermentesíti a belső égésű motort, és így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA).

Észleli a többi járművet, és igény szerint vált át a tompított és távolsági világítás között. Ezzel mérsékli a többi autós elvakítását, és egyszerűbbé teszi az éjszakai vezetést.

Vezető éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA).

A funkció felügyeli és elemzi a vezetési stílust, és amennyiben a fáradás vagy koncentrációvesztés jeleit észleli, pihenőre tesz javaslatot. Ezáltal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés.

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti a vezetőt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az előtte várakozó jármű.

Bluelink® kapcsolódás.

Vezérelje az i10 modellt okostelefonjáról – vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink csatlakoztatott szolgáltatások zökkenőmentes kapcsolódást kínálnak: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

A 8 colos navigációs rendszer mellé öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Tájékozódjon valós időben a forgalomról, az időjárásról és a hasznos úti célokról (POI) – sőt, ha a helyi törvények megengedik, akár a traffipaxokról is.

Távolból működtethető központi zár.

Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az i10 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris zárhatja vagy nyithatja az i10 központi zárját.

Jármű keresése.

Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

Autó diagnosztikai információ telefonon.

Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmaz, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

Jármű adatai.

Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán a csomagtérfedél helyzetéig.

KÉNYELEM

Rugalmasan alakítható, tágas csomagtartó.

A sokoldalúan variálható, 252 literes csomagtartó a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. Az osztott hátsó ülés egy kézzel lehajtható: ilyenkor 1050 liter áll rendelkezésre.

Vezeték nélküli töltés.

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

Ötüléses.

A vadonatúj i10 méretéhez képest meglepően tágas, ötüléses kivitelű.

8 colos érintőképernyő.

Elöl, középen – a nagyméretű, 8 colos érintőképernyőn tökéletesen szemmel tarthatja és könnyedén kezelheti a fedélzeti funkciókat, az infotainmenttől a navigációs rendszeren át a valós idejű forgalom-információkig.

Tolatókamera.

Gyerekjáték a tolatás. A tolatókamera megjeleníti az i10 mögötti területet, így Ön könnyedén manőverezhet.

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

Pont, ahogy Ön szeretné. Az automatikus vezérlésű klímaberendezéssel elég beállítani a kívánt hőmérsékletet – a többiről az autó gondoskodik.

Széria
Rendelhető
Csomagban
Nem rendelhető
Belső megjelenés, kényelmi funkciók Advanced 2023
Belső színcsomag (SACA01 - UML vagy YPK belső szín mellé kötelező) 80 000 Ft
Szövet kárpitozás  
Tolatókamera  
Bőrkormány és váltógomb  
Állítható magasságú vezetőülés  
Elektromos ablakemelők becsípődésgátlóval elöl  
Központi zár  
Behajtható kulcs távirányítóval a központi zárhoz, riasztóval  
Fém hatású belső kilincsek  
60:40 arányban dönthető hátsó ülések  
Manuális klímaberendezés  
Multifunkcionális kormánykerék, Bluetooth kihangosítóval  
Supervision műszeregység 4,2”-os TFT LCD színes kijelzővel  
DAB Digitális rádióantenna  
Sebességtartó és -korlátozó automatika  
USB C-type csatlakozók elöl és hátul, és USB A-type csatlakozó elöl  
Merev csomagtérpadló  
Első hangszórók (2db)  
Hátsó hangszórók (2db)  
Csomagok Advanced 2023
Display Audio rendszer(Integrált autó rendszer magyar nyelven, 8''-os színes érintőkijelzővel, Vezetéknélküli Apple Carplay és Android Auto támogatás)(elérhetőségéről tájékozódjanak az Apple és Android honlapján)  
Téli csomag(Fűthető ülések elöl,Fűthető kormánykerék)  
Biztonság Advanced 2023
eCall Vészhelyzeti segélyhívó berendezés  
Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA) városi, városon kívüli, gyalogos- és kerékpárost felismerő módokkal  
Sávtartó rendszer (LKA)  
Sávkövető rendszer (LFA)  
Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW)  
Távolsági fényszóró-asszisztens (HBA)  
Elektromos szervokormány (MDPS)  
Magasságban állítható kormánykerék  
Vezető és utas oldali légzsák, oldallégzsákok, függönylégzsákok  
Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC)  
Visszagurulás gátló (HAC)  
Tárcsafékek elöl  
Figyelmeztetés a hátsó sorban ülőkre (ROA)  
Intellingens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)  
Immobilizer  
Stop and Go rendszer (ISG)  
Biztonsági gyermekzár  
Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)  
Külső megjelenés Advanced 2023
185/55 R15 könnyűfém keréktárcsák  
Defektjavító készlet 160 000 Ft
Atlas White fényezés 80 000 Ft
Metálfényezés  
Magasfényű fekete hűtőmaszk  
Tükörházba épített irányjelzők, és elektromosan állítható, fűtött külső tükrök  
Színezett üvegek, színre fújt külső tükrök és ajtókilincsek  
Sötétített üvegezés  
Automatikus fényszóróberendezés  
LED-es nappali menetfény (DRL)  
Halogén fényszóró  
Ködlámpák hátul  
Vonóhorog előkészítés  
Megnevezés Eredeti ár Akciós ár Felszereltség  
1.0 MPI MT váltó [Benzin] 5 799 000 Ft Advanced 2023 Érdekel
1.0 MPI AMT váltó [Benzin] 6 199 000 Ft Advanced 2023 Érdekel
1.2 MPi MT váltó [Benzin] 5 999 000 Ft Advanced 2023 Érdekel
1.2 MPi AMT váltó [Benzin] 6 399 000 Ft Advanced 2023 Érdekel
1.0 MPI MT váltó [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 66 LE
1.0 MPI AMT váltó [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Teljesítmény (LE) 66 LE
1.2 MPi MT váltó [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Hengerűrtartalom 1 248 cm3
Teljesítmény (LE) 84 LE
1.2 MPi AMT váltó [Benzin]
Motor típusa / Üzemanyag Benzin
Hengerűrtartalom 1 248 cm3
Teljesítmény (LE) 84 LE