fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

GYÁRI MINŐSÉGŰ ALKATRÉSZEK GYÁRI ÁR TÖREDÉKÉÉRT? MINDEZ MOST A GABLINI-NÉL!

Mi teszi még különlegesebbé a Gablini szerviz szolgáltatásait?

Teljes Eurorepar alkatrész kínálat: Ügyfeleinknek biztosítjuk az Eurorepar teljes alkatrész kínálatát, ami garantálja, hogy autója mindig a legmegfelelőbb alkatrészekkel kerül felújításra. Az Eurorepar minőségi alkatrészei hozzájárulnak autója hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

Gyári garancia: Autójának javítása során az Eurorepar alkatrészekre vonatkozó gyári garanciát biztosítjuk.

Kedvezőbb árak: Az Eurorepar teljes alkatrész kínálatához való hozzáférésünk lehetővé teszi, hogy kedvezőbb áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Minőségi javítást biztosítunk, miközben a pénztárcáját is megkíméljük.

2 év garancia: Az általunk végzett munkára és az Eurorepar alkatrészekre két év garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen probléma merül fel a javítás vagy alkatrészcsere után, mi ingyenesen megoldjuk azt.

50%-os EU Assistance (5.990.-ft-ért): Az EU Assistance lehetőséget kínálunk, hogy Önnek a segítség mindig kéznél legyen, bármilyen baleset esetén az Európai Unió bármely országában. Az előfizetés mindössze 5.990.-ft-ba kerül, és amikor szüksége van rá, csak fél árat kell fizetnie a szolgáltatásért.

35+ év márkaszervizes tapasztalat a Gablini mögött: Több, mint 35 éves márkaszervizes tapasztalat, szakértő csapat a garancia arra, hogy autója a legjobb kezekben legyen.

Ügyfélközpontú hozzáállás: Ügyfeleink elégedettsége mindig az elsődleges szempont. Minden egyes autójavításra vagy karbantartásra kiemelkedő figyelmet és odafigyelést fordítunk, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk.

Szerviz bejelentkezés